8. detsember 2007

Võõrad suled ja ei mingit koopiaõigust :)

Eelmine postitus Katrini kaunist käsitööst tuletas mulle midagi meelde... Nimelt suvel siit seebiviltimispisiku saanud Katre (laiemale avalikkusele Hiiumaal tuntud Tallinna Katre nimel all ja mustikatordi retsepti levitajana :) arendas mõtet edasi, nimetas seebi svamm-seebiks, õpetas selle viltimist erivajadusega laste suvelaagiris Riguldis ja tegi seebiviltimisest arvutikursuse raames Powerpointi esitluse. Esitlust siia üles panna ei saa, panen siis Katre seepidest pildi:


Ja veelkord tõestus sellest, et kahel inimesel erinevates kohtades võivad üsna samaaegselt pähe turgatada vägagi sarnased mõtted. Selline on minu versioon villapallist kuuseehtest.
Mul paluti Emmaste lasteaia sõimerühma tulla õpetama midagi villast ja lihtsat, seal toimub laste ja vanemate ühismeisterdamise päev:) ):
(Kehvapoolselt pildilt ehk ei paista hästi, aga villapallile on õmmeldud pärlid ja riputuseks kuldne niit). Pildile klikates näeb muidugi suuremalt ka, eriti hästi näeb tolmu taimelehtedel :P

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mina tegin eelmisel aastal villapallidest jõuluehteid kingiks ja sel aastal siis jõudsin lõpuks endale ka teha. Hästi armsad ja koduselt soojad näevad sellised ehted kuusel välja.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida :) Powerpoint esitlusi saab blogisse üles panna küll. Enne on need vaja slideshare.net keskkonda laadida ja sealt saab html-vidina, millega blogis esiteda.

karina ütles ...

Tänan juhatamast! Sai nüüd õhtu otsa ppt esitlusi laetud üles :)

karina ütles ...

Ja oli ka kuulda, et Reelika tehtud villapalli-kuuseehted läksid Sõru muuseumi jõulumüügil nagu soojad saiad. Pettunud häälega kuulutas üks beebikoolis osaleja , et ta sai ainult 3 viimast villapalli :D